Reiseblogg fra Travellerspoint

Caracas

Venuzuela

sunny 34 °C

12.03 Lørdag Caracas

2 am var det neste stoppet, mat og banjo, eg svimla ut av bussen. Trur ikkje eg har vore så trøtt på lenge, men etter litt mat(arepa) var blodsukkeret på topp igjen. Vi kom fram til Caracas kl 0900, det var 6 timer før folk hadde fortalt oss. Her tok familien vår vare på oss, ein skal visst ikkje stole på eit menneske i denne byen. Dei fekk den lokale taxi sjøføren til å hente oss, 7 personer i ein bil med bagasje, ikkje mykje plass til overs. Etter at familien var satt av, vart sønnen med taxien til flyplassen for å finne eit hotell til oss. Etter å ha vore innom Mariott (2 500 000 bolivar natten), fant vi hotellet vårt på Playa Grande, her kosta det 220 000, og taxien neste dag blei ordna.
utsikt hotell2

utsikt hotell2

Vell sjekka inn var det berre å finne veien til frukost og strandliv, fint å tenke at det er helg fredag, også for oss....
Stranda var ikkje den finaste, og den var overfylt, men sol på kroppen er viktig. Vi skal jo bade i alle land vi er innom. Middagen blei konsumert på den lokale resturanten til ein Venuzulansk familie, og vi blei kveldens høgdepunkt. Prøvde den lokale rette banankaker med pomfri,ost og saltatblanding på, ikkje dumt, drikka blei det lokale ølet Polar.
vidar og lokal mat 1

vidar og lokal mat 1


vidar og lokal øl

vidar og lokal øl


vidar på flyplassen

vidar på flyplassen

Skrevet av V.I 07:40 Arkivert i Venezuela

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Hei! Følger med dykk. Mange flotte utflukter dåke har.Den nye hobbyen er dykking ser eg. Det lover bra for karibien, her er det sikkert mange flotte stader å dykke. Såg Vidar var litt kvit på nasa i Colombia, men det uhøfleg å ikkje følge dei lokale skikkane:) Vidar har rota seg borti Polar, prøv og Brhama den gjer godt i varmen:) Pass på i Caracas det går for å være verdens farligaste by. Til og med farligare enn på Laksevåg!! Nyt dagane i karibien, lenge til sommar her heime.

fra hskoge

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Logg inn